7.osztályból át lehet menni 6 osztályos gimibe?
Figyelt kérdés
A lányos most 7.es és nagyon át szeretne menni 6 osztályos gimibe.És nem találok olyan információt ami leírná hogy lehetséges-e.2021. szept. 1. 13:37
1/3 anonim 

válasza:

Kicsiz hamarabb kellett volna felébredni!
Azok a gyerekek, akik ma kezdik a 6 osztályos gimit, azok 2020 decemberben jelentkeztek központi felvételire, februárban megírták a központi felvételit. Jelentkeztek (1 vagy több) gimibe, izgultak, hogy behívják-e őket szobelire. Aztán szóbeliztek, várták a felvételi eredményeket.
"Vicces" lenne, ha valaki most jelenne meg, hogy ő szeretne oda járni, és csak úgy besétálna!
2/3 anonim 

válasza:

Felhívjátok a 6 évfolyamos gimit és megkérdezitek. TOP10 gimik felejtősek így hetedikben mert fullra fel vannak töltve. Kevésbé jó gimikben augusztusban kellett volna próbálkozni. Így nagy valószínűséggel elhajtanak, de egy próbát megér.
3/3 anonim 

válasza:

Én 7.-ben mentem át anno 8 osztályos gimibe. Szóval 2 évvel később, mint ahogy indult az osztály. Átvettek gond nélkül, nem kellett vizsgáznom se, se semmi. És nem én voltam az egyetlen, akit átvettek, 7.-8. osztályban sok embert vettek át. De ez szerintem is nagyon gimi függő, ha valami top helyről van szó, akkor lehet már nem lehet átmenni, de ha egy átlagos gimiről, akkor szerintem simán. Meg kell érdeklődni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!