Holnap iskola nagyon izgulok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek nagyon izgulok. Nagyon fura lesz ez az iskola mert az előző egy falusi kis iskola volt ez meg egy városi nagy iskola es sajnos nem ismerek senkit. Segítsetek mit tegyek nagyon félek.2021. aug. 31. 10:22
1/5 anonim 

válasza:

Akár félsz, akár nem, kénytelen leszel oda járni.
Fontos, hogy ne légy túlságosan félénk, kapcsolódj be a többiek beszédébe, menj közéjük, felelj a kérdéseikre. Igyekezz vidám lenni. Szemelj ki magadnak egy-két társat, akikhez szívesen csatlakoznál és tarts velük. Ha nem feleltek meg egymásnak, akkor keress másokat. A lényeg, hogy ne roskadj magadba, mert akkor gúnyt űznek belőled, magadnak valónak fognak látni.
Sokszor átéltem, nekem nagyon bevált a fenti tanácsom.
2/5 anonim 

válasza:

Egy ilyen népes helyen nem lehet ugyanúgy viselkedni, mint otthon. Nem fogsz mindenkit ismerni, de ez ne zavarjon. Legyél barátságos, ismerkedj azzal, aki érdeklődik.
4/5 A kérdező kommentje:
Elég jó volt 1-2 osztálytársammal már meg is találtam a közös dolgokat amit mind a ketten szeretünk csinálni.
2021. szept. 1. 18:03
5/5 anonim 

válasza:

Akkor jól csinálod, drukkolunk neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!