Lehetséges, hogy az egyetemi önköltséges díj eltér a felvi.hu-n kiírttól?
Figyelt kérdés
Levelező szakra jelentkeztem, a felvi.hu n 250ezer forint volt a féléves önköltégi díj, azonban a neptunon keresztül 270ezres számlát kaptam kifizetésre, ami pont annyi amennyi az adott szakon a nappali tagozatnak lenne a felvi szerint. Lehetséges, hogy emeltek rajta azóta/adminisztratív hiba történt?2021. aug. 31. 09:04
2/5 A kérdező kommentje:
Első szeneszterem lesz a mostani tehát nincs még egy sem, 30at vettem fel a mintatanterv szerint.
2021. aug. 31. 09:08
3/5 anonim 

válasza:

Elvileg nem, hacsak nem hibás a felvin közölt adat (de ez nagyon ritka). Érdemes a Tanulmányi Osztályon rákérdezni. Amit még jegyezz meg, az a költségtérítés vonatkozik rád, amit most fizetsz. Tehát ha jövőre emelnek, te akkor is végig azt fizeted, amit ebben a félévben.
4/5 anonim 

válasza:

Az egyetem honlapján is fent kell lennie mennyi a tandíj, ellenőrizd le. Illetve amit a 3-as ír.
5/5 A kérdező kommentje:
Ott is 250ezer forintot találtam levelező tagozatra, szóval felkerestem a Tanulmányi Osztály ügyintézőjét, köszönöm a tippet 3. válaszoló! :)
2021. aug. 31. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!