Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az első rendes tanítási hetet...

Az első rendes tanítási hetet hogyan ússzam meg? Mit találjak ki majd, hogy ne kelljen bemennem reggel a suliba? (Covid gyanú nálunk nem opció mert mindenki azzal jön, miért pont nekem hinnének hogy Covidos vagyok főleg ha a tesztem se lesz pozitív)?

Figyelt kérdés

2021. aug. 31. 06:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Hát vagy ne menj be és vállald érte a felelősséget. Menj dolgozni, ha eleget hiányoztál, kirúgnak úgy is a suliból.
2021. aug. 31. 07:36
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
A szüleidnek igazuk van. 8 általánossal max segédmunkás lehetsz.
2021. aug. 31. 08:02
 13/14 anonim ***** válasza:
71%
Ja biztos a szüleid a hülyék amiért nem engedik, hogy ki iratkozz a suliból te szegény. Végülis csak. 2 és fél hónapig ültél otthon. Húzzál be a suliba mint a kis angyal azt javaslom, ha nem akarsz 8 osztállyal egesz életedben valakinek a kutyája lenni.
2021. aug. 31. 08:08
 14/14 anonim ***** válasza:
70%
Még el se kezdődött az iskola, de már sírsz, hogy nem akarsz menni. Ha nem akarsz egész életedben segédmunkásként dolgozni, akkor jobb, ha inkább bemész, és tanulsz, mert 8 általánossal nem sok más lehetőséged van. Másrészt, az első héten az összes dolgod, hogy bemész, és megpróbálsz nem elaludni az órákon. Még tanítás se nagyon van, házi feladatot meg, ha kapsz, akkor is 2 perc alatt meg tudod csinálni.
2021. aug. 31. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!