Az első rendes tanítási hetet hogyan ússzam meg? Mit találjak ki majd, hogy ne kelljen bemennem reggel a suliba? (Covid gyanú nálunk nem opció mert mindenki azzal jön, miért pont nekem hinnének hogy Covidos vagyok főleg ha a tesztem se lesz pozitív)?
1.5 évig volt online oktatás
Hidd el vissza fogják hozzni újra
Azt a pár hetet bírd már ki
Tényleg szánalmas vagy de azért: elütött a busz, amikor mentél az iskolába(sminkel a lábadat lilára befestheted meg vehetsz hozzá művert is), azt mondod, hogy meghalt az egyik rokonod/állatod és emiatt annyira el vagy szomorodva, hogy nem vagy képes tanulni, az első órán nagyon kiakasztod a tanárt és ezért hazaküld, amikor mentél a suliba, akkor egy madár összeszart, ezért haza kellett menned, de amikor újra elindultál volna a suli felé, rájöttél, hogy a táskád ott hagytad a lakásban, utána pedig amikor harmadszor indultál el elraboltak és így nem tudtál iskolába menni. VÉGE
(azt nem tudom, hogy a valóságban mennyire jók, mert én még sose lógtam a suliból.)
Végülis nem lehet mindenki orvos, meg mérnök... :D
Valakinek a gyárban is kell melózni.
Szóval egyél össze minden szart: tej, ketchup, mustár, must, barack, szőlő.
Lesz egy jó kis fisi-fosi, orvos simán kiír egy hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!