Automatikusan megszűnik a tanulmányi jogviszonyom?
Ha állami finnanszírozásról átsorolnak költségtérítésesre, de nem fizetem be a díjat és nem is iratkozom be, akkor automatikusan megszűnik a jogviszonyom, vagy passzív félévre tesznek, vagy mi történik?
Én azt akarom, hogy megszűnjön a jogviszonyom, de nincs időm/lehetőségem elutazni az iskolába, hogy papirokat töltögessek ki, ezért jó lenne, ha ezzel automatikusan megszűnne és többet nem kéne foglalkoznom vele.
Szerintetek?
hehe, én is pont így vagyok. beszéltem a TO-val, ott azt akarták, hogy bemenjek személyesen és egésznap futkozzak egyik helyről a másikra pecsételni a leszerelési papírt (könyvtár, tesi tanszék, kolesz...)
ráadásul az utiköltségem jó 5ezer forint lenne és nyilván még ebédelnem is kéne, mivel egész nap ellennék vele.
szóval úgy döntöttem, hogy egyszerűen szarok rá. költségtérítést úgyse fizetem ki, úgyhogy ez van lecidázhatnak...
Utolsó jól mondja, eltudnád intézni, ha elakarnád, de nem akarod. Ne foglalkozz vele, ha nem fizetsz, pláne még nem is iratkozol be, akkor mi a gond?
Egyébként, amit írtam (2. vagyok) az igaz. Volt egy rossz döntésem, és nem foglalkoztam onnantól az iskolával, elkezdtem tanulni máshol. És egy év múlva kaptam egy levelet, hogy már nem tanulok ott. Ennyi!
Köszi a válaszokat! :)
Megnyugtattatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!