Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van 1 rakat kiváló állapotú...

Van 1 rakat kiváló állapotú középiskolás könyvem. Melyik antikvárium veszi be? Esetleg kell valakinek?

Figyelt kérdés

Van sok tankönyvem és meg akarok válni tőlük.Tudtok egy olyan antikváriumot(Veszprém közelében) ahol beveszik?

Vagy tudtok olyat akinek kell??

itt a lista:

[link]

2010. aug. 30. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
tedd fel őket expresszre vagy több hasonló oldalra, én is így adtam el pár könyvet.
2010. aug. 30. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:

hát nem nagyon veszik őket. Én egy éve próbálok eladni, eddig párat vettek csak meg. Azt ajánlom, hogy ne ilyen drágán add! Ennyiért a kutyának nem kell, ne haragudj :(

Én egységesen 500ftért adom, mindegy mennyi az eredeti ára, sok könyvem teljesen kitöltetlen hozzá se nyúltam, és még így is nehéz eladni, pláne ha 1000ft felett adja az ember. Annyiért már majdnem újat vesznek.

próbáld itt : eladomakonyvem.hu

2010. aug. 30. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Iskolákban ingyen kiteheted a hirdetéseidet az eladó könyveidről.
2010. aug. 30. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Használt könyvekkel foglalkozó üzletben dolgozom, de ahogy előttem is írták, nagyon eláraztad őket. Csak gondolj bele abba, hogy ezekből minden évben több ezer, esetleg tízezer darab kerül ki, nem sokkal drágábban, és az emberek inkább újat vesznek, ha már úgyis meg kell vásárolni őket.

Egyébként boltban szerintem ne is próbálkozz, így ránézésre nálunk kb. 5000 Ft-ot kínálnának az összesért egyben.

2010. szept. 25. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!