Lehetek még állatorvos ilyen iskolával?
Az a helyzet,hogy már 10 éves korom óta ez a tervem.
Csak sajnos engem is elvitt a bulizás stb.
Most egy vendéglátói szakmunkás iskolába járok.
11.-es leszek most.Az éretségit estin leteszem a gimiben ,jövöre kezdem.Minimum 4-re.Probálok itt is jól tanulni,jelenleg 4-es vagyok.
VAN MÉG ESÉLYEM ?
Mit kellene tennem?
Felvesznek-e igy Egyetemre?
Magas a ponthatár, és Mo.-n csak Budapesten van, egy egyetemen képzés, szóval sokat kell teljesíteni.
Legalább egy emelt szintű érettségi kell, nem csak a sok pluszpont miatt, hanem mert kötelező, mint az orvosin is.
És biológia, kémia érettségi kötelező, ugye nyilván ebből kell egy emelt szinten. Ez is minimum 80-85 %-osra.
A másik, középszintű érettségi minimum 90-95 %-osra. Ezek mellett kell egy középfokú nyelvvizsga minimum, különben nem lesz meg a pontod, de az se baj ha 2 középfokúd van, vagy netán 1 felsőfokúd.
Csak azért mert idén is 431 pont volt a határ, és ált. minden évben növekszenek..
Tanulmányi pontból vagy érettségi pontból pedig összesen 400 pontot lehet összeszedni. Azt hiszem abban az évben mikor már te érettségizel 50 pluszpont lesz az emelt szintű.
Tehát kell nyelvvizsga és nagyon jó érettségik, ezekkel duplázhatsz, akkor nem számítanak bele a jegyeid.
Ha meg nem lesz olyan jó az érettségid, akkor a jegyeid is számítanak, szóval gyúrj rá a 11. évvégi és 12. félévi jegyeidre.. min. 4.7-es átlag kéne..
Remélem segítettem valamit.
Tehát
utolsó vagyok
bocsi elírtam, a végén -Tehát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!