Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elrontott érettségi, hogy s...

Fujiko kérdése:

Elrontott érettségi, hogy s mint lehetne javítani?

Figyelt kérdés

Szeretnék egyetemre bekerülni, de sajnos a minimum 280 pontot sem érem el. Van érettségim alap tantárgyakból, szakmából (ebből emelt is de az is csak 42%) van technikusim és így sem. Kérdés, hogy ti hol/miképp javítanátok az érettségit? Csak magántanár lehetséges vagy be lehet kerülni így is esti gimibe vagy valami ilyesmi érettségi előkészítőre (ami anyagilag jobban megérné)

Helyileg Nyíregyháza és környéke lenne szó.

Negatív válaszok kíméljenek (kaptam eleget és tudom, hogy én csesztem el, ezért is szeretnék javítani)

20L

2021. aug. 24. 22:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha már van szakmád, ráadásul az érdekel a legjobban, akkor mindenképpen az az irány legyen a cél, ne csak egy "bármilyen" diploma!
2021. aug. 30. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!