Mit csinálsz, ha nem vettek / vesznek fel a kiszemelt egyetemre, főiskolára?
Én előszőr összeomlottam.Azthittem nem vagyok egyetemre való.Gyors kerestem egy OKJ-s szakmát,hogy mégis tanuljak.Aztán rájöttem,hogy nem tettem meg semmit annak érdekében,hogy felvegyenek(se emeltszint se nyelvvizsga)
Tavasszal újraérettségizek és megpróbálom újra.Ha akkor sem sikerül csinálok egy nyelvvizsgát is,és akkor is újrapróbálom.Egészen addig amíg fel nem vesznek.Nem adom fel az álmomat egy kudarc után:)
"Én előszőr összeomlottam.Azthittem nem vagyok egyetemre való.Gyors kerestem egy OKJ-s szakmát,hogy mégis tanuljak.Aztán rájöttem,hogy nem tettem meg semmit annak érdekében,hogy felvegyenek(se emeltszint se nyelvvizsga)
Tavasszal újraérettségizek és megpróbálom újra.Ha akkor sem sikerül csinálok egy nyelvvizsgát is,és akkor is újrapróbálom.Egészen addig amíg fel nem vesznek.Nem adom fel az álmomat egy kudarc után:)"
Érettségizz újra, menj emeltre és nyelvvizsgázz. A biztosra menj, ne akkor csinálj nyelvvizsgát, ha másodszor is bebuktad... Csak az éveidet pazarlod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!