Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy valaha gyógypedagógus legyek, vagy inkább meg se próbáljam?

Figyelt kérdés

Idén érettségiztem,de sajnos nagyon elcsesztem az érettségit.272 pontom lett.(igaz akkor más szakra jelentkeztem ahol 320 pontom volt)Most kellene 2 érettségit is csinálnom tavasszal és egy nyelvvizsgát is az OKJ mellett,hogy jövőre felvegyenek.Lehetséges egy év alatt mindenre?Ráadásul 85.90-os érettségik kellenek.

Nem is tudom,hogy kezdjek neki.

jelenleg olyat fogok tanulni ami nem érdekel,ráadásul 2 éves.(és még be sem számítanák)

A célom az ELTE lenne.

Ráadásul az egyik érettséginek emeltnek kellene lennie.Eléggé félek.De tudom,hogy végre megtaláltam azt a szakot amit egész életemben szívesen csinálnék.

2010. aug. 28. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tényleg ezt szeretnéd csinálni akkor biztosan fog sikerülni! De ha nem érdekel az a két éves képzés ahova felvettek miért fogod elvégezni? Párhuzamba az érettségi, nyelvvizsga nem biztos, hogy úgy sikerülne ahogy az meg van írva a nagykönyvben.

Én a helyedben halasztanék egy évet és megcsinálnám a fent említeteket. Hova fogsz járni egyébként?

-egy tanító szakos- L/18

2010. aug. 28. 22:53
 2/7 A kérdező kommentje:
azért kell az OKJ,hogy kapjam az árvaságit,a gyerektartást és a családi pótlékot.
2010. aug. 28. 22:55
 3/7 A kérdező kommentje:
jogi asszisztensre fogok menni.bocsi ez lemaradt:)
2010. aug. 28. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ugyanebben a cipőben járok mint Te, csak szerencsére nekem összejött amit szerettem volna. Nagyon sajnálom:(

Erre csak azt tudom mondani, hogy nem fog ártani az a két éves jogi asszisztens képzés, főleg a mai világban! Hidd el nekem nagyon sok hasznát fogod venni az életben! Mondjuk azt nem tudom mennyi időt kell majd ráfordítanod így elég nehéz tanácsod adni, de ha kitartó vagy sikerülni fog!:) Én szorítok neked!

-elöző voltam-

2010. aug. 28. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem fog rosszul jönni, ha konyítasz valamit a joghoz, mert gyógypedagógián is van jog.
2010. aug. 29. 13:45
 6/7 anonim válasza:
idén engem sem vettek fel az ELTÉre gyógypedagógiára,de ehelyett most egy olyan egyetemen tanulhatok,ami sokkal versenyképesebb diplomát ad!!!Amúgy idén 401 pont volt a bejutási ponthatár,szóval gondold meg!nem lebeszélni akarlak róla,csak jövőre még több pont lesz a határ:( de azért sok sikert hozzá!!!
2010. aug. 31. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
2018. júl. 23. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!