Hogy működik az egyetem, milyen lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
Nem tudok semmit ezekről, sőt középsuli választásnál annyit tudtam hogy van szakközép, gimi, meg szakgimi. Most egy szakgimibe járok, szeretnék egyetemre menni, de nem is ezzel a szakkal leginkább. Szóval hol tájékozódjak?2021. júl. 30. 14:42
2/6 A kérdező kommentje:
Sokat nem érek vele.
2021. júl. 30. 16:04
3/6 anonim válasza:
Azt kérdezted, hol tájékozódj. #1 Válaszoló leírta, hol tudsz tájékozódni, majd leírod, hogy sokat nem érsz vele.
Miért? Hány éves vagy? Melyik részét nem tudod értelmezni?
4/6 anonim válasza:
De mi az, amit tudni akarsz és nincs fent a Felvin?
5/6 anonim válasza:
Ha a felvivel nem mész semmire, akkor itt a felsőoktatási törvény, ebben rengeteg minden benne van, csak szerintem még annyira sem fogod érteni, mint a felvi-t.
6/6 anonim válasza:
Ha a felvi.hu-t nem képes megérteni valaki, az remek indikátora annak, hogy nem való az illető a felsőoktatásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!