9. osztályban "megengedett", hogy mindent egy füzetbe írjak?
Figyelt kérdés
Sajnos folyton meggyűröm, otthon hagyom a füzeteimet, ezért most 200 lapos projekt füzetet/füzeteket vettünk. 9.-ben nem fognak szólni ezért? :S2010. aug. 28. 15:06
1/13 anonim válasza:
Iskolától meg tanártól is függ.
Van amelyik tanár megköveteli a szép füzetvezetést, van amelyik leszarja, hogy mibe írsz.
De szerintem tanulás szempontjából egyáltalán nem tanácsos ez, mert össze- vissza lesz minden.
2/13 anonim válasza:
Az ilyen nem szokott tetszeni a tanároknak és te is nehezebben igazodsz ki a saját füzetedben.
3/13 anonim válasza:
Szerintem ezzel csak magadat szívatod:S Tényleg nagyon össze vissza lesz pláne ha még csúnyán is írsz.De pl én úgy csinálom,hogy minden tantárgyhoz van külön füzetem de mindent egy mindenes füzetbe írok és amikor tanulok délután át másolok mindent oda,ahova kell,szép külalakkal.Így meg is tanulom plusz ha bármikor vissza kell nézni minden ott van rendszerezve,át láthatóan.
4/13 anonim válasza:
Én elég hanyag természetű vagyok sajna, a középiskolás években sose volt több füzetem 2-3-nál: egy "kockás", egy vonalas, néha egy sima is. Az elején nem nagyon szerették a tanárok, főleg, hogy nem is nagyon jegyzeteltem, kaptam érte figyelmeztetést is, de mivel az osztály egyik legjobb tanulója volt egy elég nehéz suliban, így 5. év végére már nem foglalkoztak vele. Ha jól tanulsz, sokkal engedékenyebbek a tanárok. Nekem szerencsém van, mert hallgatás után elég sok minden megragad bennem, így ritkán jegyzetelek egyetemen is.
5/13 anonim válasza:
Vegyél egy vastag irattartót elválasztólapokkal,és ha irsz,ebbe csak bele kell tenned plusz lapokat ha betelik,igy egy helyen van minden,de tárgyanként szétválasztva.
6/13 anonim válasza:
Egyik volt osztálytársam kb. 3 füzetbe vezette a tantárgyakat össze-vissza. Miután észrevették az ofő nagy balhét csapott, majdnem újraíratta vele a füzeteit. Meg amúgy is sokkal átláthatatlanabb. Inkább mindenre külön füzet, ha esetleg otthon hagynád, írj lapra és majd bemásolod.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Nem lenne össze-vissza, mert mint említettem, project füzet, fel lehet címkézni stb. De azért vettünk külön füzeteket is, úgyhogy nincs gond :D
2010. aug. 28. 15:32
8/13 anonim válasza:
15.30as vagyok:
ugy más,gondolom mindenki azt hitte hogy csak egymásután irnál mindent....
de ha betelik a füzet?ezért is jobb egy kapcsos...
9/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is arra gondoltam, hogyha betelik akkor meg mi van :S
Köszönöm neked is megint :)
2010. aug. 28. 15:57
10/13 anonim válasza:
Saját tapasztalat volt,örülök ha segithettem....azt a vastag füzetet használd másra,irj mondjuk naplót;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!