PE GTK vagy BGE Pszk?

Figyelt kérdés
Még mindig tanácstalanul érdeklődöm. Nem tudom melyik egyetemet válasszam pénzügy és számvitel szakon, levelező tagozaton. Most szeretnék pótfelvételi eljárással jelentkezni. Aki esetleg járt valamelyik egyetemre, vagy hasznos információval rendelkezik segítsen legyen szíves. Melyikkel jobb az elhelyezkedési lehetőség(NEM Budapesten szeretnék dolgozni)? Köszi a választ.

2021. júl. 29. 20:12
A kérdező szavazást indított:
Pannon Egyetem GTK
Budapesti Gazdasági Egyetem PSZK
14 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
33%
Ha eleve nyugat-magyarországi vagy, akkor járhatsz nyugodtan a Pandára. Amúgy a BGE magasabb elismertségű, és Pesten több a gyakornoki hely is.
2021. júl. 29. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Egy szinten vannak, én arra mennék,ahova kevesebbet kell utazni,esetleg ha fizetősre mész, hol olcsóbb a tandíj. A BGE csak amiatt "menő",hogy Pesten van. Ha megnézed a ponthatárokat, kb mindegyik szakon azonosak.

Egy Elte/Corvinus, jobb Pannonnál,de a BGE-nél is.

Gyakornoki hely több van Pesten,de több jó nevű egyetem is van ott,ahonnan előbb fel is vesznek. De mint írtad úgysem ott tervezel majd dolgozni.

Én azt javasolnám,hogy a hozzád legközelebbi egyetemet válaszd.

2021. júl. 29. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
67%

Azért a Bge nem csak azért "menő", mert Pesten van.

Elég hosszú ideje foglalkozik a közgazdászok képzésével, amikor még(például) a bme nem is indított efféle szakokat.

2023. máj. 9. 09:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!