Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Külsős gyakorlat esetén...

Külsős gyakorlat esetén fizetnek nekünk? (Jogi szak)

Figyelt kérdés

Idén el kell kezdenem nyáron a külsős gyakorlatot, mint jogi asszisztens. Levelező tagozatos vagyok, és három egybefüggő hetet kell teljesítenem minimum, plusz mellé el kell osztanom azt, ami nem fért bele a három hétbe. Összesen négy helyre kell mennem(ügyészség, bíróság, ügyvédi iroda, közigazgatás), és összesen 6 hétről van szó.

Levelező tagozatos vagyok, és nyilván én ezalatt az idő alatt kiesem a főállásomból, sőt fizetetlenre kell mennem, mert nincs ennyi szabadságom. Fognak fizetni nekem a gyakorlati helyek? Kapok fizetést majd? Szakgimiben mikor külsős helyen voltam, akkor sajnos nem fizettek semmit, és próbáltam fellebbezni, de azt mondta az igazgató, hogy felejtsem el, mert akkor évet kell ismételnem. Remélem itt nem lesz ez. Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Semmi email nem jött erről, és a tanárok sem segítenek semmit, hiába kérdezzük őket. Elvileg fizuval kapcsolatban még a TO sem tud válaszolni.

Párom mérnöki szakon van, ő gyárba ment gyakszira, őt ki is fizették rendesen, de ő nappalis. Azt mondták, hogy jogi karon, levelezőn ránk teljesen más vonatkozik.

Főleg olyan emberek válasza érdekelne, aki ezen már végig ment.

febr. 1. 09:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!