Ennek a táskának kb mekkora az űrtartalma?
2021. júl. 29. 12:36
1/3 anonim válasza:
Attól függ. Én pl. az elején minden könyvemet hoztam-vittem, és bizony voltak napok, mikor pl. a tesizsákomba is kellett raknom pár könyvet, mert amúgy be se fért volna a táskámba. Az általad kinézett táska szerintem kb. 22 literes, átlagban annyik szoktak lenni, az enyém is annyi volt.
Viszont egy idő után rászoktam arra, hogy a könyveim nagy részét bent hagytam az iskolában (padban), és úgy már befértek átlagban a cuccaim, a néhány könyv, amit hazavittem volna tanulni.
Szóval ez nagyon attól függ, hogy mennyire akarod napi szinten a könyveidet hozni-vinni. Mert ha pl. van egy nap 8 órád, és mindenre cipeled otthonról a könyvet, az nem biztos, hogy befér, sőt, valószínűleg nem.
2/3 A kérdező kommentje:
Nálunk sajnos nem opció ez,mivel nincs állandó termünk. :(
2021. júl. 29. 12:56
3/3 anonim válasza:
Szerintem elég lesz,nekem is hasonló volt. Nem minden tantárgyhoz kötelező a tankönyv, valamiből csak füzet is elég. Tesi is van,így szerintem olyan sok könyvet nem kell egyszerre cipelni. Meg tudsz is szelektálni,hogy miből muszáj bevinni, miből nem használjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!