Semmelweis-os orvostanhallgatók! Orvosin mekkora a szórás?
Azt hiszem nem nagy. Anno megnéztem a felvi.hu statisztikákon belül a felvettek és a végzettek arányát, az orvosin volt a legmagasabb, bőven 90% feletti. Ez az összes orvosira vonatkozik, nem csak a SOTE-ra, arra nincs adatom. Az már más kérdés, hogy mennyi idő alatt végzel.
Szerintem a két emelt érettségi, és magas ponthatárok miatt eleve jó alapokkal érkeznek a hallgatók.
Szerintem az első szigók után majd rájönnek, hogy korai volt a kollégázás. :D #nooffense
A kérdésre válaszolva, nem nagy a szórás, pont amiatt, amit az első válaszoló is írt. Ha megvan a kellő szorgalom és megtanulod beosztani az idődet, akkor nem lesz para.
Szerintem úgy , hogy azért mindig hullanak ki emberek.
Én Pécsett tanulok, 22en kezdtünk . Ebből 3-an végleg itt hagyták, hárman felmentek a SOTE-ra(1azért, mert nem lett itt meg 5.alkalomra se az anat szigorlatja, ketten meg csak úgy ), 5en kezdik meg az ötöd évüket és 3an kezdjük meg a negyed évünket( egy évet csúsztam), a többiek 2-3.évükkel lesznek elfoglalva . Na kb.ilyen a szórás az ÁOK-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!