Ha le vonják a maga viseletet az az életem során miben fog rontani?egy jegyet vontak csak le...
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 17:56
11/17 anonim 

válasza:

Keress valami hobbit, élvezd a nyarat. Engedd el.
12/17 anonim 

válasza:

Még az érettségi jegyeidet se fogják megnézni túl sokszor életed során, nem hogy a magatartást....
Tényleg fogadd el, ha minden más dologra is így reagálsz, hogy te márpedig ezt nem tudod elfogadni és neked így nem jó, akkor nem is csoda, hogy négyest kaptál.
13/17 A kérdező kommentje:
Ezt nehéz elfogadni...zavar hogy le vonták...sajna haragos és boszus vagyok...már mindegy megpróbálom elfogadni valahogy...de ugyanugy énis ilyen leszek majd velük...
2021. júl. 26. 19:05
14/17 anonim 

válasza:

Az, hogy ez ennyire felcsesz, mutatja, hogy itt abszolut nem az a fo problema, hogy 4-est kaptal kib aszott magatartasabol mikozben minden masbol 5ost. Szedd rendbe a prioritasaidat. A szuleidnek nincs mindenben igazuk.
15/17 anonim 

válasza:

Nekem egy intőm is volt és senkit nem érdekelt
16/17 anonim 

válasza:

Neked komolyan az a problémád, hogy 4-est kapptál magatartásból? Komolyan, én azon lepődnék meg, ha egyszer ötöst kapnék.
17/17 anonim 

válasza:

Világ életemben kettes-hármas volt a magatartásom már alsótól kezdve. Most orvosira járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!