Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz online...

Szerintetek lesz online oktatás ebben az évben?

Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 17:11
 1/6 anonim válasza:
31%
Ne legyen
2021. júl. 26. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Én arra számítok, hogy lesz. De lehet, hogy mondjuk csak az egyetemeken, ott sokkal egyszerűbb, mint a kisiskolásoknál.
2021. júl. 26. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Remélem nem. Így is sok már a tök hülye, mert semmit sem tanultak.
2021. júl. 26. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez így érdekes, mert van aki a gyerek okosságát félti, van, aki meg az egészségét.

Szerintem inkább élje túl a gyerek a covidot, minthogy ne tudja, hogy a szarvasbogárnak milyenek a lárvái...

2021. aug. 7. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4-es

Így van. És nem menjen sehova sem. Szerintem inkább élje túl a gyerek a covidot, minthogy ne tudja, hogy hogy milyen a Balaton vize...

2021. aug. 7. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 👍👍👍

Szinte biztos vagyok benne, hogy az lesz, hogy ez a barom(bocsánat hogy így írom) azt fogja mondani:

Aki félti a gyerekét, az oltassa be!

2021. aug. 7. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!