Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek hamarosan újra...

Szerintetek hamarosan újra online oktatás lesz?

Figyelt kérdés
Jönnek a szigorítások, szerintem hamarosan bejelentik ezt is.

2020. nov. 3. 22:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Ma volt a “nagy” bejelentes, hat semmi ertelme nem volt.Szerintem a teli szunetig biztos, hogy nem lesz online oktatas, utana majd meglatjuk. Bar most nagyon a vakcinara apellalnak, hogy majd az minden gondot megold...hat szerintem ebbol nem lesz semmi.
2020. nov. 3. 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz, nincs is értelme.
2020. nov. 4. 09:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Tőlünk már kérték a gyerekek e-mail címeit. Sőt a kurzusokat os megcsinálták a classroomba. Szerintem vmire készülnek.
2020. nov. 4. 10:30
 4/14 anonim ***** válasza:
Ugyan már. A kurzusok nálunk már iskolakezdés óta megvannak a Clasroomban és feladat is szokott jönni ott. Semmi köze ennek a távoktatáshoz.
2020. nov. 4. 11:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Jo, de nálunk nem volt csak márciustól év végéig.
2020. nov. 4. 11:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az óvodák és általános iskolák bezárása lesz az utolsó, amit meglépnek, mert ott a szülőnek otthon kell ismét maradnia a gyermekkel és kiesik a munkából, s ezt már eljátszották egyszer 3 hónapig. Más szigorítás persze még lehet, hogy lesz.
2020. nov. 4. 11:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Mától az lett :)
2020. nov. 9. 15:00
 8/14 anonim ***** válasza:
43%
A vigyor jel egyértelműen arra utal, hogy szartok ti bele a vírusba, csak menni ne kelljen, mindegy miért.
2020. nov. 9. 16:22
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem ismerlek kedves 8as,de szerintem te már dolgozol és rosszul esik neked az, hogy nem kell mennünk. Örülök, hogy be zárták,van egy nagymamám, cukros apukám, kevesebb lesz az esélye, hogy valamit haza hozok, sőt... Amúgy sem járok bulizni stb, így 💯 százalék, hogy az én részemről a családom nem kap el semmit. Egy smile még csak egy kettőspont és egy záró jel, semmi több! :)
2020. nov. 10. 06:05
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Ne magyarázkodj, hiteltelen.
2020. nov. 10. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!