Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » PTE-ÁOK megéri gólyatáborba...

PTE-ÁOK megéri gólyatáborba menni?

Figyelt kérdés
Főleg, ha valaki egyáltalán nem bulizós/ivós típus.
2021. júl. 23. 12:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Nem tudom most milyen, 7 éve voltam a gólyatáborukban, életem legrosszabbul elköltött 20ezer forintja volt. A szállás egy lepukkant putri volt, kb se ajtaja, se ablaka, 10 db emeletes ágy egy szobában, a fürdő mocskos és gusztustalan. Vacsorára legolcsóbb parizeres zsemle, ebédre a legocsmányabb menzás menü. A vasútállomástól az utat faszokkal telerajzolt papírlapok mutatták és az egész rendezvény témája is kb ekörül mozgott: ki tudja a legközönségesebb, péniszekkel és spermával leginkább telerajzolt csapatzászlót előállítani, melyik csapat vetkőzik bikinire hogy a fiúk lenyalják róluk a tejszínhabot, ki mossa le a zsűrielnök kocsiját bikiniben stb. Az ivást már nem emlékszem mennyire erőltették, de egyrészt nekem azzal alapvetően nincs bajom, másrészt tényleg olyan körülmények voltak, amiket józanon nem lehet elviselni. A szexizmus és a falloszkultúra viszont tömény volt, nem gondoltam volna, hogy fiatal felnőtt emberek lehetnek ennyire szexuálisan frusztráltak, hogy évről évre visszajárnak ezekre a programokra (az instruktorokra gondolok). Én nem tartom magam egy prűd embernek, sőt elég szabadelvűen élek ilyen szempontból, de egyszerűen fel nem fogtam, hogy mi a jó ebben az egészben. Most komolyan faszrajzolgatás közben kellett volna a nagy csapatszellemnek kialakulnia meg megismerni a csoporttársaimat? Ráadásul a csapatbeosztás is annyira hülyén volt megoldva, hogy nem is azok kerültek egy csapatba a gólyatáborban, akik utána az egyetemi tanulmányok alatt egy csoportba tartoztak.

Sokkal többet vártam volna egy ilyen eseménytől. Utólag kiderült, hogy többen ürügyeket kitalálva lógtunk meg a táborból, annyira rossz volt az egész ("jajj bocsi közbejött valami családi dolog el kell mennem hamarabb" címszóval).

2021. júl. 30. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!