Van értelme megcsinálni a két mesterképzést az én esetemben?
Sziasztok!
Közgazdasági-kéttanos osztályba jártam a gimiben, utána elvégeztem a matematikus alapképzést, majd a közgés tudásomat szerettem volna fejleszteni, ezért jelentkeztem vezetés és szervezésre (ide fixen megvolt a bsc alatt kotelezoen teljesítendő kreditek mennyisége, ami ehhez a mesterhez kell). A vez-szerv képzés alatt szabvalkent felvettem a pénzügy mesteres tárgyakat és a tárgyak felét el is végeztem ott (tehat az elso ev pipa, minden gond nelkul)
Szerintetek lenne értelme a vez-szerves diploma mellé megcsinalni a penzugy mestert is?
Őszintén, a penzugyes targyak sokkal érdekesebbek, mint a vez-szervesek, de lehet, hogy a kotelezoen eloirt bsc-s kozges kredit nem lett volna meg, ezert biztosra mentem es a vez-szervre jelentkeztem.
A ket mesterképzés idoben plusz egy év lenne es 700.000 Ft.
A munkahelyem ilyen szempontbol nagyon rugalmas, tehat belefer az idombe a tanulas.
Mit tanacsoltok? Csinaljam a pénzügy mestert is vagy hagyjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!