Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van értelme megcsinálni a két...

Van értelme megcsinálni a két mesterképzést az én esetemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Közgazdasági-kéttanos osztályba jártam a gimiben, utána elvégeztem a matematikus alapképzést, majd a közgés tudásomat szerettem volna fejleszteni, ezért jelentkeztem vezetés és szervezésre (ide fixen megvolt a bsc alatt kotelezoen teljesítendő kreditek mennyisége, ami ehhez a mesterhez kell). A vez-szerv képzés alatt szabvalkent felvettem a pénzügy mesteres tárgyakat és a tárgyak felét el is végeztem ott (tehat az elso ev pipa, minden gond nelkul)

Szerintetek lenne értelme a vez-szerves diploma mellé megcsinalni a penzugy mestert is?

Őszintén, a penzugyes targyak sokkal érdekesebbek, mint a vez-szervesek, de lehet, hogy a kotelezoen eloirt bsc-s kozges kredit nem lett volna meg, ezert biztosra mentem es a vez-szervre jelentkeztem.

A ket mesterképzés idoben plusz egy év lenne es 700.000 Ft.

A munkahelyem ilyen szempontbol nagyon rugalmas, tehat belefer az idombe a tanulas.

Mit tanacsoltok? Csinaljam a pénzügy mestert is vagy hagyjam?

2021. júl. 22. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én megcsinálnám a helyedben, hasznos lehet a jövöben.
2021. júl. 22. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A pénzügyi ismeretek nagyon hasznosak és sok területen relevánsak. Szerintem megérné megcsinálni, főleg ha csak +1 félév lenne.
2021. júl. 22. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
700 ezres tandíjat miből fizeted ki?
2021. júl. 22. 21:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Teljes munkaidőben dolgozom, így össze tudnám rá spórolni a pénzt.
2021. júl. 22. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!