Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit kell tennem, ha felvételt...

Sissi királyné kérdése:

Mit kell tennem, ha felvételt nyertem egyetemre, de mégsem szeretnék ott tanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Felvételt nyertem egyetemre, viszont mégsem szeretnék egyetemen tanulni. Lehet egy évvel később újrafelvételiznék máshova, de oda, ahova felvettek, biztos nem szeretnék menni. Az lenne a kérdésem, hogy szükséges-e jeleznem, vagy ha nem megyek el beiratkozásra, az elég jel-e hogy nem megyek? :D Nem veszítek vele semmit, ha csak úgy ott hagyom (állami támogatott félévet stb)?

Előre is köszönöm a válaszokat! ^^

2021. júl. 22. 08:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miért hazudsz?

Milyen ember vagy, h név arc nélküli oldalon is hazudsz?

Először azt írod, h nem szeretnél ott tanulni, majd azt, h sajnos úgy alakult, h nem megoldható.

Ez nevetséges, össze vissza kamuzol.

2021. júl. 26. 16:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsónak: miért vádolsz? Biztos jobban érzed magad tőle... :/

Amúgy azért nem akartam ott tanulni, mert nem tudtam megoldani. Ennyi.

2021. nov. 19. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!