Nem vettem át a postán kiküldött érettségi eredményemet, hogy juthatok mégis hozzá?
Figyelt kérdés
Sajnos nem értem rá így visszaküldték és szinte biztos vagyok, hogy ez lehetett. Nem küldtek semmi e-mailt, semmit róla szóval most elég elveszett vagyok.2021. júl. 21. 01:23
1/5 anonim válasza:
Az iskolában, ahol az érettségi vizsgáidat tetted (vagy központ vagy akármi, ahol érettségiztél és ahol kiállították). Hívd fel őket telefonon, biztos meg fogják tudni mondani, hogy hogyan tudsz majd hozzájutni.
2/5 A kérdező kommentje:
OH-n keresztül jelentkeztem. De oké,köszi😊
2021. júl. 21. 09:57
3/5 anonim válasza:
Akkor a vizsgaközpontban, ahol az érettségit írtad.
4/5 A kérdező kommentje:
De tudom mennyit értem el, csak a pótlapok nincsenek meg így. A helyen ahol írtam ott nincsen szerintem😅😅😅
2021. júl. 21. 23:05
5/5 anonim válasza:
De ahol írtad ott javították ki és ott állították ki a hivatalos dokumentumot, tehát ha át akarod venni akkor azon a helyen kell keresd. Hívd fel őket és majd eligazítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!