Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosi diagnosztikai analitiku...

Orvosi diagnosztikai analitikus szakra vagy állatorvosira menjek inkább?

Figyelt kérdés

Jövőre végzős leszek és ezen a két szakon gondolkozom,az első valamivel jobban vonz mivel állatorvosinál kell a kémia emelt szintű érettségi és kémiából nem vagyok valami jó és nem is szeretem de ha muszáj lenne akkor megtanulnám.

A kérdésem az lenne hogy szerintetek melyikkel tudnék könyebben elhelyezkedni melyikkel tudnék jobban megélni.

Válaszaitokat előre is köszönöm!!😊

2021. júl. 17. 10:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
úgyhogy lehet a munka majd boldoggá tesz 3-as:))
2021. júl. 19. 23:29
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as nagyon sajnálom,de kitartást és minden jót kívánok😊

A többiekenek köszönöm a válaszokat,nálam az van hogy egészségügyi szakmán kívül nem is tudom elképzelni magam máshol...azon belül sok szakon gondolkoztam már de a legtöbbnél azt hallottam hogy vagy nincs rá kereslet vagy ha van is akkor nehéz vele megélni

2021. júl. 20. 19:46
 13/13 anonim válasza:
100%
Alkalmazott kisallatos allatorvos es a hatosagi nem keres valami jol, rendelot nyitni meg eleg nehez manapsag egy fiatalnak. 3asnak igaza van, mar egyetem alatt kieg az emberek nagy resze, de kesobb tuti, koszonhetoen a fonokoknek es a gazdiknak, akik elvarjak, hogy szarert hugyert dolgozz ejjel nappal mosolyogva, mert az o idejukben is ez volt. Nokent pedig plane nehez osszeegyeztetni a csaladdal. En megbantam es tobb 2-3 eve vegzett ismerosom is. Persze szep hivatas meg cuki allatok, de a legtobb helyen kizsigerelik a fiatalokat.
2021. aug. 13. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!