Nyugtassatok meg, hogy ilyet egy intézet (egyetemi) nem tehet!?
orvosira járok, másodéves vagyok és még másodikán van egy bikém szigorlatom. ugye hamrdévben új tantárgy a mikrobiológia. már nyár elején küldtek levelet, hogy minden csoport max 12 fős, így 288 diákot fogadnak és ettől akkor sem térnek el, hogyha az évfolyam létszáma ennél több. már sok csoporttársam panaszkodik, hogy egyszerűen nincs hely, még a 288 főt sem írták ki, pedig legalább 300an vagyunk(plusz az ismétlők), de inkább többen. minden csoport max 10 fős, de van ahová csak 9 helyet írtak ki, sőt van, ahol csak 6ot. így sokan nem tudják felvenni(ráadásul csoportrendszerben működünk és sok csoport helyeit befoglalták mások, mert jobb az időpont). akik még ezután vizsgáznak, pl én is, azok még semmit sem tudtak felvenni, mert ugye minden szigorlat előfeltétel.
többen írtak nekik, hogy kellenek a helyek, mindenkit szó szerint a halál f*szára küldtek el. ők ezt megtehetik? ha igen akkor lesz olyna, akinek mindene megvan, de nem mehet tovább vagy mi? szerintem ilyet nem csinálhatnának, akkor meg miért?
nagy mérges vagyok.
köszönjük az első értelmes válaszát, látszik ő se felsőoktatásba való.
Egyébként vannak igazságtalanságok nálunk is, pl 400 fő helyet nyitnak meg gazdmatekra, holott az első évfolyam kapásból 450 fős, és emellett ott vannak még akiknek nincs meg a matekjuk, és fel se tudják idén venni. Reklamáltak a többiek is, a válaszuk az volt "majd jövőre felveszítek".
Köszöni szépen mindenki, de bíznak abba változik a helyzet, és bővítik a helyet.
Szerintem írjatok még páran nekik, csak kiírnak több helyet, tényleg nagy igazságtalanság.
Privátban légyszi írd meg, melyik egyetemen történt ez.
Amúgy szerintem fognak kiírni még helyeket, csak kicsit reklamálni kell. Ha nem, akkor esetleg dékánnak lehet írni. Vagy HÖKösöket ráuszítani a dékánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!