Pszichológiára jelentkeztem a PTE-n és a SZTE-n. Szerintetek van esélyem bejutni?
Figyelt kérdés
Ahogy számolgattam kb 430-440 pont körül leszek, és attól félek, hogy ezzel nem fogok bejutni:(2021. júl. 9. 18:18
1/4 anonim válasza:
A tavalyi pontszámok alapján Pécsre elég nagy esélyed van (tavaly 419 volt a ponthatár). Szegedre már kevesebb (tavaly 437), de ez azért függ attól is, hogy végül hány pontod lesz, és mennyit változnak a ponthatárok. Sok szerencsét! :)
2/4 anonim válasza:
Nem tudod pontosan a pontjaidat? Csak mert 8-ig volt a jelentkezési határidő és akkor már a felvi kiírta. Amúgy sok sikert, én is pszichora jelentkeztem:D
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Hát reménykedek, hogy elég lesz.
#2-külföldön fejeztem a középet, később volt az érettségink, később kaptuk a bizonyítvanyokat, úgyhogy később is töltöttem fel a papírjaim és még nem dolgozták fel az összeset:D
2021. júl. 13. 19:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!