Létezik hogy nem jól írja ki a pontot?
Figyelt kérdés
Ma jelent meg a felviben a pontom és 459-et ír. Viszont én magamnak mindig 454-et számoltam. Létezik hogy rosszul tették fel vagy csak én számoltam félre? Feltettem a biziket is meg minden, remélem nem fogják átírni. Szokták megváltoztatni miután kiírták a végleges pontot? Remélem érthető a kérdésem2021. júl. 2. 11:58
1/9 anonim válasza:
A felvi kalkulátorával számoltad a pontjaid?
Mindent jól írtál be? (Évvégi jegy, érettségi százalékok)
Abban nem vagyok biztos hogy most is meg lehet-e nézni, de felvételnél is “vissza lehet kérdezni” hogy pontosan hogy jön ki a pontszámod, amihez általában egy doksit szoktak adni. Ez lehet csak felvételi után jelenik meg, de most is megnézheted hátha ott van (sajnos nem emlékszem, hogy efelvételin belül merre volt)
2/9 A kérdező kommentje:
Itt ír mindent, hogy hogyan számolt. De én azt hittem a tanúsítvány pontom nem számít bele az átlagba, de most olvasom, hogy de mert a középiskola befejezése előtt szereztem, így beleszámít. Nem gondolom hogy ez változni fog így.
2021. júl. 2. 12:13
3/9 anonim válasza:
Itt a hiba akkor, beleszámít. Örülj neki, mert így több pontod lesz :)
4/9 A kérdező kommentje:
Fhuuu nagyon örülök neki! Csak mikor reggel megláttam meglepődtem, mondom inkább utána kérdezek meg olvasok.
2021. júl. 2. 15:05
5/9 anonim válasza:
Én is így jártam, csak nekem 369 helyett 440 lett a vége.😅
Nem értettem miért, aztán rájöttem, hogy nekem nem az érettségi alapján adtak pontot, hanem az 5-ös szakmai vizsgám ért 400 pontot
6/9 A kérdező kommentje:
Naaaa, akkor jól jártál te is! Hova jelentkeztél?
2021. júl. 3. 05:32
8/9 A kérdező kommentje:
Corvinus, BGE, ELTE- nemzetközi gazd. Remélem elég lesz a 459pont rà. Sok sikert neked!
2021. júl. 3. 09:26
9/9 tria76 válasza:
Segitsetek legyszi, jart e igy valaki, h az altalam szamitott 340 helyett, 125 pontot szamolt a rendszer a felvin. H lehet ez? Vmi hiba van? Es azt irja h a magyar matek tori erettsegi pont ervenytelensege miatt figyelmen kivul hagyva. Ez mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!