Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Létezik hogy nem jól írja ki...

Létezik hogy nem jól írja ki a pontot?

Figyelt kérdés
Ma jelent meg a felviben a pontom és 459-et ír. Viszont én magamnak mindig 454-et számoltam. Létezik hogy rosszul tették fel vagy csak én számoltam félre? Feltettem a biziket is meg minden, remélem nem fogják átírni. Szokták megváltoztatni miután kiírták a végleges pontot? Remélem érthető a kérdésem

2021. júl. 2. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A felvi kalkulátorával számoltad a pontjaid?

Mindent jól írtál be? (Évvégi jegy, érettségi százalékok)

Abban nem vagyok biztos hogy most is meg lehet-e nézni, de felvételnél is “vissza lehet kérdezni” hogy pontosan hogy jön ki a pontszámod, amihez általában egy doksit szoktak adni. Ez lehet csak felvételi után jelenik meg, de most is megnézheted hátha ott van (sajnos nem emlékszem, hogy efelvételin belül merre volt)

2021. júl. 2. 12:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Itt ír mindent, hogy hogyan számolt. De én azt hittem a tanúsítvány pontom nem számít bele az átlagba, de most olvasom, hogy de mert a középiskola befejezése előtt szereztem, így beleszámít. Nem gondolom hogy ez változni fog így.
2021. júl. 2. 12:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt a hiba akkor, beleszámít. Örülj neki, mert így több pontod lesz :)
2021. júl. 2. 14:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Fhuuu nagyon örülök neki! Csak mikor reggel megláttam meglepődtem, mondom inkább utána kérdezek meg olvasok.
2021. júl. 2. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is így jártam, csak nekem 369 helyett 440 lett a vége.😅

Nem értettem miért, aztán rájöttem, hogy nekem nem az érettségi alapján adtak pontot, hanem az 5-ös szakmai vizsgám ért 400 pontot

2021. júl. 3. 01:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Naaaa, akkor jól jártál te is! Hova jelentkeztél?
2021. júl. 3. 05:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a DE-NK-ra. Na és te?
2021. júl. 3. 09:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Corvinus, BGE, ELTE- nemzetközi gazd. Remélem elég lesz a 459pont rà. Sok sikert neked!
2021. júl. 3. 09:26
 9/9 tria76 válasza:
Segitsetek legyszi, jart e igy valaki, h az altalam szamitott 340 helyett, 125 pontot szamolt a rendszer a felvin. H lehet ez? Vmi hiba van? Es azt irja h a magyar matek tori erettsegi pont ervenytelensege miatt figyelmen kivul hagyva. Ez mi?
2021. júl. 4. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!