Körülbelül 4 hónap alatt megírható egy szakdolgozat?
Figyelt kérdés
Sajnos a szorgalmi időszakban nem nagyon volt még időm foglalkozni a szakdolgozat írásával, inkább csak anyagot gyűjtötten hozzá, illetve egy elképzelés van a fejemben, hogy hogy akarom majd felépíteni. Szerintetek november 15-ig lesz még elég időm megírni? Mert kicsit pánikolok.2021. júl. 2. 11:05
1/5 anonim válasza:
Ha már megvan szerintem megtudod csinálni, hajrá!
2/5 anonim válasza:
Ne viccelj, kétszer is megírod addig, főleg hogy már a fejedben van a vázlat plusz a kutatómunka javát elvégezted. A legtöbben szerintem nem is szánnak ennyi időt a szakdoga megírására.
3/5 anonim válasza:
Bőven. Csinálj egy reális ütemtervet és tartsd be.
De ha mégsem sikerül se aggódj, nekem sem ment, mégis kész lett, az érdemi része jóval kevesebb, mint négy hónap alatt.
4/5 anonim válasza:
Megírható, a bérírók ennél jóval rövidebb határidőre is tudják vállalni.
5/5 anonim válasza:
Megírható, én kb. 3-4 hét alatt írtam meg. Heti 1-2 napot foglalkoztam a szakdogával.
Ha jók a szakirodalom forrásaid és tudod miről akarsz írni, gyorsan megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!