Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Körülbelül 4 hónap alatt...

Körülbelül 4 hónap alatt megírható egy szakdolgozat?

Figyelt kérdés
Sajnos a szorgalmi időszakban nem nagyon volt még időm foglalkozni a szakdolgozat írásával, inkább csak anyagot gyűjtötten hozzá, illetve egy elképzelés van a fejemben, hogy hogy akarom majd felépíteni. Szerintetek november 15-ig lesz még elég időm megírni? Mert kicsit pánikolok.

2021. júl. 2. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már megvan szerintem megtudod csinálni, hajrá!
2021. júl. 2. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj, kétszer is megírod addig, főleg hogy már a fejedben van a vázlat plusz a kutatómunka javát elvégezted. A legtöbben szerintem nem is szánnak ennyi időt a szakdoga megírására.
2021. júl. 2. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bőven. Csinálj egy reális ütemtervet és tartsd be.

De ha mégsem sikerül se aggódj, nekem sem ment, mégis kész lett, az érdemi része jóval kevesebb, mint négy hónap alatt.

2021. júl. 2. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Megírható, a bérírók ennél jóval rövidebb határidőre is tudják vállalni.
2021. júl. 2. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Megírható, én kb. 3-4 hét alatt írtam meg. Heti 1-2 napot foglalkoztam a szakdogával.

Ha jók a szakirodalom forrásaid és tudod miről akarsz írni, gyorsan megy.

2021. júl. 4. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!