A szakdolgozatot ki mennyi idő alatt írta meg utánaolvasással, kutatással, kérdőívvel, miegymással együtt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 09:52
1/5 anonim válasza:
Bruttó egy év, netto 2 hét (ami idő alatt az egész kb 95% elkészült).
Azért a 2 hetet nem ajánlom senkinek sem...munka mellett az napi 10 óra aktív ténykedés volt minden egyes nap... Tehát cirka 145 óra alatt dobtam össze.
2/5 anonim válasza:
1es, leírnád, hogy tudtad megcsinálni munka mellett 2 hét alatt? Hamarosan én is előtte fogok állni,munka mellett.
3/5 anonim válasza:
Ahogy írtam... napi kb 10 órát fogalkoztam vele Meló után hajnali 3-ig anyagot gyűjtöttem, vázlatot írtam, fogalmaztam aztán egy kis alvás, 8ra bent megint meló. (sokszor egy húzós vizsgaidőszak is ilyen volt). És így is a külsős szakértők 5-re értékelték, a belsős szakértők is 5-re értékelték, a védésem tulajdonképpen két kérdésre adott válasz lett így az is 5-ös lett...
(Innovációs lehetőségek fagyasztás területén)
4/5 anonim válasza:
2es vagyok
Az igen, nagyon ügyes vagy! Rengeteg meló volt benne. Gratulálok!
5/5 anonim válasza:
Magam se hittem. Kb nulláról, téma homály az elején: 1,5 hónap alatt megírtam, szerintem nagyon jó lett, ötösre védtem. 1,5 hónap de ott egész nap csak ezzel foglalkoztam és írtam, egy deka forrásom se volt még január végén a határidő meg március 15 volt xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!