Tényleg sose lesz jogsim?
Figyelt kérdés
Az oktatóm konkrétan ezt mondja, meghogy nekem tuti menni kell majd PÁVra. Egyszer buktam eddig, mert rossz sávba soroltam be és mar nem tudtam kijönni onnan ezért egy forgalomtól elzárt területre be kellett mennem. Egyébként ekkor már mentem vissza a rutinra. Én mikor vezetek nem gondolnám hogy akkora hibáim vannak, hogy ilyet lehessen kijelenteni. Vannak apróbb hibáim, de mikor elkövetem egyből tudom mit néztem el. Most megyek majd hétfőn vizsgára és már izgulok. Ja és nem én mondtam hogy menjünk már vizsgára hanem kivártam amíg az oktató jónak látta. Ezert sem ertem ezeket a dolgokat.2021. jún. 25. 11:20
1/9 anonim válasza:
Keress másik oktatót. Ilyen hozzáállással tuti nem akarnék vele vezetni/vizsgázni.
3/9 A kérdező kommentje:
Most erre a vizsgára elmegyek, de utána lehet az lesz. Mert elveszi a kedvem az egésztől. Hátha ez sikerülni fog.
2021. jún. 25. 11:27
4/9 anonim válasza:
Én vagyok az, aki mindig az általánosítás ellen van (utálom, ha valaki az orvosokat, időseket, mittudomén focistákat általánosítja), ez alól egyetlen kategória kivétel: az autós oktatók, mert 90%-ban túlfizetett idegbeteg, 0 pedagógia érzékkel rendelkező, alkalmatlan, haszonleső, álnok idióták, egyszerűen nem győzi az ember a rossz tapasztalatokat olvasni.
Előbb csinálnám meg 3x újra az összes szigorlatomat az egyetemen, minthogy újra vezetni tanuljak. Gyönyörűen vezetek, balesetmentesen évek óta, de a jogosítványszerzési procedúra életem legszörnyűbb élménye, mert el kellett viselnem, hogy ilyen senkiknél hagyok ott 45 percre 5000 forintot, akik meggyűlöltetik veled a vezetést.
Keress egy olyat, akit ajánlanak.
5/9 A kérdező kommentje:
Az a durva hogy őt is ajánlották. De már ennél maradok szerintem és levizsgázom valahogy. Olyanról még nem hallottam hogy valaki képtelen volt rá. (Biztos van ilyen de en magamrol nem gondolnam)
2021. jún. 25. 14:06
6/9 anonim válasza:
Figyi, dolgoztam nyári munkában egy gyárban, volt ott egy kancsal férfi aki a dobozokat nem bírta becsomagolni mert 80-as IQ-ja volt, és neki is volt jogsija, autója. Meg lesz az! :D
7/9 anonim válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy válts oktatót. egy ilyen alak egy életre elveheti a kedved és az önbizalmad a vezetéstől (saját tapasztalat)
8/9 A kérdező kommentje:
Átmentem, most nagy a boldogság!
2021. jún. 28. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!