Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Otthagynátok az egyetemet?

Otthagynátok az egyetemet?

Figyelt kérdés

Orvosi, 1. év

Egész jól ment az első év de közben a páromhoz húz a szívem. Online oktatás alatt vele laktam, és annyira jó volt, mint egy örök nyaralás. Viszont az egyetem sokszor csak szenvedést okozott,néha valami boldogságot.

Rosszul vagyok ha arra gondolok hogy még 5 évet kell tőle külön élnem, az összeköltözés sem lehetséges mert 1 éve vett házat, és mindegyik orvosi egyetem kiesik a vonzáskörzetéből. Nem tudom mit tegyek, kicsit amúgy is később kezdtem az egyetemet (23) és ő idősebb nálam, szóval szegény 35 éves lenne amikor én kiesnék az iskolapadból. Támogat mindenben, számára az a legfontosabb hogy én boldog legyek. De jelenleg az orvosi nem éppen tesz boldoggá.

Valaki hasonló cipőben?

2021. jún. 23. 15:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanebben a cipőben járok, kb. ugyan ennyi korkülönbséggel. Amint felmerül bennem ez a gondolat, azonnal elhessegetem. De a párom se hozta még egy szóval se fel és abban támogat, hogy csináljam és és valósítsam meg az álmom. Te se add fel semmiképp!!
2021. júl. 6. 14:13
 22/23 anonim ***** válasza:
Na, én meg pont fordított helyzetben vagyok. Egy lány szaktársért nem akarom otthagyni a tanárit. Erre varrjál gombot. 🤣
aug. 10. 03:31
 23/23 A kérdező kommentje:
Nos, gondoltam megírom mi lett. Sajnos a suli szünetel, de cserébe már 3. éve házasok vagyunk és van 2 szép fiúnk.
okt. 13. 02:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!