Otthagynátok az egyetemet?
Orvosi, 1. év
Egész jól ment az első év de közben a páromhoz húz a szívem. Online oktatás alatt vele laktam, és annyira jó volt, mint egy örök nyaralás. Viszont az egyetem sokszor csak szenvedést okozott,néha valami boldogságot.
Rosszul vagyok ha arra gondolok hogy még 5 évet kell tőle külön élnem, az összeköltözés sem lehetséges mert 1 éve vett házat, és mindegyik orvosi egyetem kiesik a vonzáskörzetéből. Nem tudom mit tegyek, kicsit amúgy is később kezdtem az egyetemet (23) és ő idősebb nálam, szóval szegény 35 éves lenne amikor én kiesnék az iskolapadból. Támogat mindenben, számára az a legfontosabb hogy én boldog legyek. De jelenleg az orvosi nem éppen tesz boldoggá.
Valaki hasonló cipőben?
Ha nem lesz hiányérzeted, miért ne?
Bár én azt látom a családanyákon, hogy az orvosi ugyanannyira fárasztó. Szülnek 3 gyereket, elpilled a testük, a nemalvastol egyfolytában fáradtak, a kapcsolat is nehezebb lesz. Én mindenképp az orvosit választanám, mert ha fáradt és kiegett leszek, legalább legyen egy nagyobb cél benne
Ha nő vagy és családot is szeretnél akkor valóban át kell gondolni, hogy hogyan tervezitek, hogyan képzeled a diploma után a munka és a család összeegyeztetését. Milyen feladatmegosztással müködne? Lehet, hogy ez a tovább gondolás segít az aktuális kérdésed megválaszolásában.
Minden megvalósulhat amit el tudtok közösen képzelni, amiért közösen megteszitek ami szükséges.
Sok sikert!
Fiatalon karrier az első, párkapcsolat csak utána.
Az legyen a szemed előtt, hogy önállóan is el tudd magad tartani úgy, hogy normális életet élhess. Ne akard mással eltartani magad, még akkor sem, ha a családalapítás a cél és van párod.
Emberek jönnek-mennek az életedben. Sosem tudhatod, hogy 5 év múlva együtt lesztek-e még. Na és ha addigra már lenne 1-2 gyereked, akiket egyedül kellene nevelned, akkor mit teszel?
Ha van egy jó végzettséged, ami értelmes fizetést ad, akkor történhet bármi, földönfutó már nem leszel. Na pont emiatt ne hagyd ott az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!