Mit jelentenek ezek a nyilatkozatok? SÜRGŐS!
Sziasztok!
Holnap megyek beiratkozni, és van két nyilatkozat, ami nem tudom mit takar. Próbáltam utánanézni, viszont semmi használhatót nem találtam.
Idézem a mondatot: "nyilatkozatok leadása a szülői felügyeleti jog gyakorlásáról, életvitelszerű tartózkodási helyről."
Nagyon szépen köszönök minden segítséget!
Nem csak elvált szülők esetén kérik.
Az iskola vagy kiküldte ezeket levélben, amit arról küldtek, hogy felvettek vagy emailben küldték el. De lehet, hogy a suli honlapján lehet letölteni.
A szülői felügyeleti jogról nyilatkozat akkor is kell, ha együtt élnek a szülők, nekünk is ki kellett tölteni, hogy közösen, mindketten akarjuk, hogy oda járjon a gyerek. A másik pedig, hogy nyilatkozni kell arról, hol laktok.
Egyedül nem fogod tudni úgysem elintézni, legalább egy szülőd kell a beiratkozás intézéséhez. A gyereknek nem is kell mennie egyébként.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Sajnos nem küldtek semmi ilyet, és a suli honlapján sem elérhető. :"(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!