Hányadszorra mentetek át a KRESZ elméleti vizsgán? A neten van megbízható - ingyenes - tesztssor az eduKRESZ mellett? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Elsőre. Kicsit kellemetlen is volt, mert 11 perc alatt végeztem, és ketten ott ücsörögtünk még egy kicsit, hogy ugyan induljon már meg kifelé valaki...
Pár éve csináltam, akkor még kaptunk hozzá programot, ami a vizsgakérdéseket tartalmazta (igaz, kb 2000 kérdés). Akkor azt mondták, hogy ha abból stabilan 10ből 10x sikerül átmenni, akkor a vizsga is menni fog. Igazuk volt.
Elsőre meglett.
Elég az edukresz, minden kérdés benne van.
1.re meglett. Szereztem egy kreszteszt lemezt 2006ban.
Addig nyomogattam a válaszokat, amíg minden kérdésen legalább 2x átjutottam és legalább 5x egymás után hibátlanra töltöttem.
A vizsgán 1 pontot vesztettem. Egy osztálytársam 2 pontot vesztett, az anyja lecseszte, hogy miért nem lett hibátlan.... Sajnáltam szerencsétlent.
Senkit nem érdekel hány ponttal mentél át, és soha többé nem is fog igazán érdekelni. A gyakorlati vizsga a kemény, meg a való élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!