Haszanlt auto vasarlas elott allok nokent!? Kineztem par autot ami megfogott. Erdeklodnek a velemenyetekrol, tapasztalatokrol es a fenttartahosagrol.
nem kellene nagy tavolsagokra max 50-70km egyszerre amit hasznalnak. es nem is minden nap. melyik lenne a celszeru es ugy latjatok h eleg jo is?
sajnos csak max 500a keretem.
A Renault Thaliákról nagyon rosszakat hallottam annak idején. Azt eleve kizárnám.
Leginkább az Opel Corsából nézem ki, hogy még sok évig hűségesen szolgálni fog. És mindig lesz hozzá olcsó utángyártott alkatrész, meg jó szerelőt is könnyű hozzá találni.
Természetesen függ az eddigi tulajdonosoktól is. Szakműhelyben mindenképp át kell nézetni és persze ennyi pénzért nem lehet túl sokat várni.
clio, thalia ugyanaz, bár van egy ismerősnek laguna, benzines, elment már vele elég sokat, de...rohad rendesen, küszöböket kellett már cserélni.
Opel dettó, az is rohad, meg ezeknél az "újabbaknál" mindenféle rákfene van már.
F Astrától az isten irgalmazzon! Hacsak nem szeretnél lógó tetőkárpitot, nem működő ablaktörlőt, rossz fűtésventilátort, stb...és borzalmasan rohad!
Ha már francia, akkor inkább peugeot, vagy ha német, akkor audi, vw.
A skodát választanám, de meg van nyomva a küszöb, meg ezek nem tudom, mennyire rohadnak, volt felicia-m, az tiszta rozsda volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!