Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen indokkal tudok vizsgaid...

Eszti133 kérdése:

Milyen indokkal tudok vizsgaidőszak hosszabbítási kérvényt benyújtani?

Figyelt kérdés
Nem sikerült egy fontos vizsgám, és a vizsgáztató tanár azt javasolta, hogy hosszabbítsam meg a vizsgaidőszakom, csak találjak ki egy nagyon jó indokot. Valakinek sikerült már korábban hosszabbítani? Ha igen, akkor mit mondott? Magánéleti nehézségeket is elfogadnak? (Nem szerelmi bánatra gondolok, hanem kórházra, családtag betegségére, stb.) Köszi!

#egyetem #vizsga #főiskola #kérelem #vizsgaidőszak #vizsgaidőszak hosszabbítás
2021. jún. 21. 01:07
 1/2 anonim ***** válasza:
68%
Melyik egyetem ez?
2021. jún. 21. 09:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgaidőszak-hosszabbításról nem is hallottam még, csak ebben a tanévben és csak az egészségügyi szakokon csak a kirendelések miatt. Ott megvan a rendje, tanulmányi hivatalt keresd. De máshol ez fel sem merül szerintem.
2021. jún. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!