Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Mennyi anyagot...

Egyetemisták! Mennyi anyagot vagytok képesek pár nap alatt megtanulni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 19. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Van olyan tárgy amiből a teljes félévnyit is. Ha érteni kell az anyagot, akkor egyszer átfutom és megvan. Valszám pl ilyen.
2021. jún. 19. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Rengeteget. Nem magolós a szakom, így ha értem az összefüggéseket, akkor már jó vagyok. Van olyan tárgy, sőt, a legtöbb tárgy olyan, hogy 3-4 intenzív nap elég. Ha nem is az 5-öshöz, de mondjuk egy 3-ashoz. De ez a 3 intenzív nap olyan, hogy minden nap hatékonyan, odafigyelve 8-12 órát tanulok. Tehát ilyenből félévente csak 1-2-t csinálok, különben belehalok.

Nem próbáltam minden tárggyal, de a legnehezebbek sikerültek gyorsan. Szerintem mindegyik tárgyam megtanulható átmenőre egy hét alatt. Sőt, szerintem kb 3-4 nap elég egy 3-ashoz is.

2021. jún. 19. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Függ attól, hogy milyen a tárgy. Azért fizikai kémiából- hatóanyagtanból, amikor tele van levezetésekkel- meg egyenletekkel, akkor kicsit korlátozódik a memóriám kapacitása, de ha rizsázós folyószöveg, akkor én is tudok napi 12+ órát intenzíven tanulni, akár egy komplett vizsgaidőszakon keresztül (az más kérdés, hogy utána kb zombi vagyok).
2021. jún. 19. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Huu, én az előző hozzászólókkal ellentétben nagyon lassan tanuló típus vagyok. Akár magolós, akár "megértős" tárgyról van szó 😅 Először el kell olvasnom az anyagot, aztán kiemelem, értelmezem, majd hangosan elmondom. Így jól megmarad, cserébe lassan haladok. Hozzátenném, mindig ötös szintre tanulom meg, vagy legalábbis ezt lövöm be, nem szoktam azt mondani tétel tanulás közben, hogy "jó lesz ez így, menjünk tovább". Szóval ilyen hozzáállással 5-10 napig készülök egy vizsgára, nehézségtől függően. Az utolsó 2 napon általában már csak ismétlek:) Ha kevesebb időm van, akkor is 1 napot minimum szánok ismétlésre.
2021. jún. 20. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem féléves anyaghoz is elég 1-2 nap hazi dogához meg max 5 nap vagy egy hét. Így sikerül mindig tartanom a 4,5-ös féléves átlagomat

Bár én kreatív területen vagyok így nincs is annyi magolós tárgyunk inkább gyakorlati jegyeket kapunk meg többségben beadandós házi dogáink vannak.

2021. jún. 21. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!