Mennyibe a költsége most 2021-ben a Kamionos jogosítványnak idehaza, illetve kinek mennyibe állt meg a vége?
14-es ment a bejelentés és piros negatív, a sértegetésedet tarts meg a szüleidnek, rokonaidnak és nem vagyok rájuk kíváncsi.
15# ment a hatalmas zöld pont, köszi szépen!
Ha valami csoda folytán kamionos lenne belőled szólok már most, hogyha ennyire vagy önálló, hogy egy internetes keresést nem tudsz abszolválni akkor egy kamion volánja mögött sírva fogsz fakadni :D
Mi lesz veled, ha kapsz egy itinert, küldik a poi-kat meg nem az anyanyelveden kell magad megértetni?
16# néz tükörbe, te barom!
Mire irányult a kérdésem? Kinek mennyibe ált meg a vége.
18 éves korom óta sofőrködöm. Végigjártam a ranglétrát kezdtem furgonon majd szóló autó azután nyerges. A büdös életemben nem jártam gyárba dolgozni, te kis hisztis mócsing. Másokat jelentgetsz, de te meg lebarmozod a másikat?
Amit a 12-es leírt az bármelyik weboldalon fent van, neked ezt nem sikerült megoldani.
18# hisztis mocsingozol és én vagyok a kretén, köszi ez is megért egy misét :)
Nem tapasztaltad meg a gyár és a 3-4 műszak szépségét hmmmm.
Gondolom apád fizetett mindent, mert te minden pénz elbqszql….
Megnézném, hogyan állsz az életben… de szerintem, sehogy…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!