Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt a diszkriminác...

Szerintetek ezt a diszkriminációt hogyan engedheti meg magának a BME? Július 1-től csak az oltottak maradhatnak a kollégiumokban, ez csak szerintem ultra gáz?

Figyelt kérdés
Ezzel egy egészséges, covidot soha el nem kapó fiatalt köteleznek arra, hogy beoltassa magát kísérleti vakcinákkal. Persze mehetek haza is 200 km-re, csak épp ide köt Budapestre minden. Szánalmas egyszerűen.

2021. jún. 17. 18:47
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
29%
Horvát ország hogy győzte le? Teszt se, oltás se kell, ha ott akarsz nyaralni
2021. jún. 19. 07:46
 42/54 anonim ***** válasza:
13%
Aki szerint ez normális, az ezt tenné a panel lakókkal is????
2021. jún. 19. 20:27
 43/54 anonim ***** válasza:
96%
42.--- Panel lakásokban tulajdonosok élnek, a kollégium nem kötelező tartozéka az egyetemi oktatásnak. Tudok olyan munkahelyről, ahová júl. 1-től nem léphet be oltatlan munkavállaló. Vagy-vagy.
2021. jún. 19. 20:35
 44/54 anonim ***** válasza:
50%
Én exportálnám az oltatlanokat külföldre. Ne itt baxxanak ki a többiekkel.
2021. jún. 19. 20:56
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
Én meg tudok olyan országról ahol egyenlő a két tábor, teszt nélkül is pl USA, Horvátország
2021. jún. 20. 02:33
 46/54 anonim ***** válasza:
Remek! Még választani is tudnak.
2021. jún. 20. 12:58
 47/54 anonim ***** válasza:
38%

Tényleg olyan marha nagy nehézséget jelent beadatni egy oltást? Még fizetned sem kell érte. Szenvedsz az immunválasztól egy picit, és cserébe te már nem fogod leterhelni az egészségügyet, ha elkapod a vírust, és oltatlanként súlyos tüneteid lennének. Óriási nehézség lehet elmenni és kibírni a 2x1 szurit...

Jól teszi a BME. Köszönjük 3 hullám elég volt. Már régen vége lehetett volna ennek az egész mizériának, ha képesek lettek volna az emberek normálisan felvenni azt a rohadt maszkot, és nem állat módjára viselkedni. Csak ugye nehéz dolog a gondolkodás.

2021. jún. 20. 13:28
 48/54 A kérdező kommentje:
Nyár végére lesz 5,5- 6 millió beoltott. Kíváncsi vagyok mivel fogjátok majd a 4. hullámot magyarázni. Mert ennyi beoltottnál nagyon nem kellene hogy legyen már semmi. Ha olyan hatékony az oltás mint ahogy azt itt előadjátok. De nem baj, ilyen egyszerű hülyére venni az embereket. Egyszer majd rá fogtok jönni ti is.
2021. jún. 20. 13:40
 49/54 anonim ***** válasza:
15%

Amerikában fizetnek ha beoltjuk magunkat ott ugyanis törvénytelen lenne a diszkrimináció.

Más kollégiumok és a panel lakások miért biztonságosak?

2021. jún. 20. 13:55
 50/54 anonim ***** válasza:
60%
Nem értem a logikád. Mi a baj az oltással? Azt hiszed, hogy meg akarnak minket ölni egy vakcinával, vagy valami más rosszat okozni? Komolyan nem értelek. Fejtsd ki kérlek, mert érdekel.
2021. jún. 20. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!