B kategóriás jogosítványhoz kötelező most az elsősegély vizsga?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valahol olvastam róla, hogy a vészhelyzet miatt nem követelmény a jogosítványhoz az elsősegély vizsga. Ez él még, vagy már újra kell hozzá?2021. jún. 17. 13:56
1/7 anonim válasza:
Én most kezdtem el a kreszt, elsősegélyt, de kötelező volt. Tegnap vizsgáztam elsősegélyből.
2/7 anonim válasza:
Soha nem volt olyan hogy nem kötelező. Én tavaly augusztusban tettem le az elsősegélyt és az úgy volt, hogy nekem csak újraéleszteni kellett meg stabil oldalfekvést kellett bemutatni. A vírus miatt elmaradtak a különféle kötözések meg ilyesmi mivel nem engedték hogy egy másik emberen mutasd meg. Szerintem te ezzel kevered. Mindenesetre tavaly nekem így volt, nem tudom az évben hogy van.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, úgy néz ki akkor még forgalmi vizsga után várnom kell a jogsival mert csak utána tudok elsősegély vizsgázni :(
2021. jún. 17. 15:14
5/7 anonim válasza:
Nagyon hamar meglesz, és most rettentő könnyű volt: mutasd be MAGADON a stabilt, illetve élessz újra és imitáld a befújást. Aztán 2 tétel és kész. Meg lesz ez hajrá! Youtube-on meg az elsősegély.hu csatornán minden fenn van.
6/7 A kérdező kommentje:
Szuper, ennek viszont örülök :)
Köszi a bíztatást! :)
2021. jún. 18. 08:02
7/7 anonim válasza:
Én ma vizsgáztam elsősegélyből Miskolcon. Annyi volt az egész, hogy 3-an bementünk, húztunk egy tételt, és a vizsgabiztos mondta, hogy semmi mást nem kell csinálni a babán, csak mellkaskompressziót. Nyomtunk 10-et, majd a tételeket mondtuk. Mivel én nem igazán tanultam rá, csak ebben a pár napban úgy-ahogy átnéztem, nem igazán tudtam megszólalni, izgultam is és rásegített kicsit, majd egy, két szót mondtam nyögvenyelősen és megfeleltem. A másik srác sem tudta, rázta is a fejét, hogy gáznak érezte. :D Szóval a helyzetre való tekintettel normálisak a vizsgabiztosok, átengednek, ha legalább 1-2 szót elmondasz, de a mellkaskompressziót nyilván nem szabad elrontani. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!