Hogyan lehet egyetemen barátokat szerezni?
Nem vagyok az a harsány típus,de szeretnék mindenkivel jóban lenni.Jó lenne bizalmast is találni,akivel az ügyes bajos dolgaimat is megoszthatom...nem hinném,hogy bulikba,piapartikon részt fogok venni,nem az én világom.A bulikon kívül is lehet ismerkedni?
Köszi:)
Egyetemen annyiféle ember van, hogy hidd el, meg fogod találni az olyanokat, mint te:)
Én most voltam gólyatáborban, szereztem pár ismerőst, de nekem nem ők lesznek a nagy barátaim úgy érzem, egyrészt azért is, mert nehezen barátkozom, először nehezen is ítélem meg az embereket. Ők más csoportba, szakon is voltak nagyrészt.
Az volt a jó, hogy volt ott mindenféle ember, a részeg magáról sem tudó lánytól kezdve az olyanig, aki már 11-12-kor lefeküdt és tök szerény volt.:)
Beülsz előadásra, ha látod valakin, h szimpi lehet, akk elkezdesz beszélgetni vele, mert az előadásra úgysem tudsz figyelni, mert többnyire unalmas mind.
Elmész GT-be, én tavaly gólyatáborban ismerkedtem meg olyan emberekkel, akikkel bármiről beszélhetünk.
Elmész főgólyának, mint én idén, és a partyarc feled is megismerik :)
Amúgy beülsz valahova enni valamit, mert enni kell... (csak a bociba ne)
Vagy, ha nagyon nem találsz senkit, akivel jóba lehetnél, szólj nekem, és ha szép lány vagy, akkor egyből jóba leszek veled :D
De hülye vagy :P :P :P
Mi baj a bocival?
A lakótársaim ajánlották,de akkor mesélj,mi a gáz vele?
És csúnya lányokkal nem haverkodsz?
Nem vagyok az!,csak érdekelne vajh' miből ered ez a negatív diszkrimináció? :D
A csúnya lányok is lehetnek jófejek és aranyosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!