Gyógytornász szak mellé másoddiploma/szakma?
Úgyérzem lenne kapacitásom valamilyen szakmához, de nem tudom mi lenne jó. Imádom az egészségügyet, úgyhogy inkább az lenne a fő cél. Legelőször gyógymasszőr és edző jutott eszembe, de mindkét szakma kompetenciáját az alapszakommal megtanulom. Ápoló is tetszik, ápolni is tanulunk, igaz nem ápolónak, de az se nagyon esik bele a választásomba. Áok szintén szimpatikus, de nem szeretnék 12-14 évet tanulni, hamarabb szeretnék teljes munkaidőben kikerülni a piacra.
Mi érne még meg?
Van valamilyen okj-s képzés ami esetleg félállásban vihető lenne? Gondolok itt akár fogtechnikusra, valamilyen asszisztensre. Vagy érdemesebb kitekintenem az egészségügyből és esetleg valamilyen gazdasághoz kapcsolódó okj-t/egyetemet elvégezni?
Könyvelőként is tudsz csak 2-3 cégnek könyvelni, és az is megéri még mellékesnek is.
De ha szereted a bioszt, nyelveket, akkor magántanárként azzal is jól lehet keresni (én még egyetemistaként korrepetáltam, mondhatom, hogy szinte abból éltem suli mellett és ebben az albérletár is benne van).
A fogtechnikussal eleg jol lehet keresni.
Esetleg vlm taplalkozasi szakember? Tulkepp az evessel osszefugghet csomo izuleti gond, siman osszekothetned a masszortudasoddal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!