Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik egy osztályozó...

Hogyan zajlik egy osztályozó vizsga? Van szóbeli és írásbeli része is?

Figyelt kérdés
Nem mondtak nekünk semmit se róla, csak kaptunk egyy tételsort, hétfőn lesz egyébként előrehozott érettségi miatt.
2010. aug. 25. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen tantárgyból? Mondjuk én csak infóbol csináltam, ott nem volt semmi tételsor, csak megvolt, h melyik nap lesz és akkor felmentünk infó terembe, ahol egyébként az osztálynak órája volt, beültünk közéjük és megcsináltunk egy érettségi feladatsort.
2010. aug. 25. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, ezt a tanártól kellett volna megkérdezni, ő tudja... Még mindig nem késő felhívni az iskolát. Ha még a tantárgyat sem írod be, mit vársz?
2010. aug. 25. 16:55
 3/6 A kérdező kommentje:
társadalomismeret
2010. aug. 25. 17:21
 4/6 anonim válasza:

Pont ma voltam szóbelin németből. Nem volt vészes. Bementünk a suliba,jött az igazgató-helyettes,megmondta,hova kell mennünk majd,meg mondjuk ki is volt írva a suliban valami üzenőfal-szerűségre,ahova a fontosabb közleményeket írják ki (gondolom,nálatok is van hasonló),megnézitek,felmentek,megy majd a tanár,bementek a terembe,kiosztja a feladatsort,megírjátok (sztem 45 perces lesz am.),és hazamehettek. Másnap szóbeli..

Elmész az adott teremhez, jönnek a tanárok,egyesével szólítanak,bemész,kihúzol egy borítékot,elkezdesz róla beszélni,esetleg belekérdeznek,ennyi.

Vagy,ha nem önállóan kell bemenned,hanem mondjuk hárman,akkor ugyanez. Elkezd az egyik beszélni,Te meg csendben ülsz egy asztalnál,kapsz rá addig időt kidolgozni,amíg a másik felel,ha Rád kerül a sor,kimész,elmondod,és kész. Miután mindenkivel végeztek,valszeg várni kell valamennyit,ameddig összegeznek,aztán behívnak mindenkit egy terembe,és elmondják,ki hányast kapott.

Sok sikert!! ;)

2010. aug. 27. 19:52
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi, és más tantárgyból is igy megy??Az biztos, h nem egy napon lesz mindkét rész?
2010. aug. 27. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Én még mindig arra buzdítanálak, hogy az iskolában érdeklődjél, ugyanis ők tudnak HITELES választ adni. Miért gondolod, hogy ha valahol két napon van a vizsga valamiből, akkor egy másik iskolában egy másik tanárnál egy másik tárgyból is ugyanúgy van? Miért olyan idegenektől érdeklődsz, akik azt se tudják, melyik iskolába jársz, mikor ott vannak a saját tanáraid?
2010. aug. 27. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!