Gimis gólyatáboros sztorik?
Szia!
Én nekemm is augusztusban lesz.
Melyik gimibe fogsz járni?
Annyira érdekes sztorim nincs, viszont sokan érdeklődnek itt gyk-seken, hogy milyen a gólyatábor, mert kissé félnek tőle.
Csak biztatni szeretnék mindenkit, hogy menjel el, mert ha nem is vagy annyira társaságkedvelő, akkor is nagyon jól tudod magad érezni. A mi giminkben minden évben más témájú a tábor és ahhoz igazítják a játékokat is, amik mindig tök királyak (azóta én is szerveztem tábort a suliban).
Ajánlom, hogy vigyetek fürdőnadrágot (nálunk ilyen fülkés zuhanyzók voltak és kb mindenki látott mindenki (persze nem volt cél csekkolni egymász, de ha ez téged zavar akkor a fürdőnadrág ajánlott)
Vigyetek kártyát esti hülyüléshez, és felelsz vagy merszbe ne menjetek bele😂
Aludjatok amennyit tudtok, de számítsatok éjszakai keltésre is
Amúgy meg engedjétek el magatokat, a gimis gólyatábor életre szóló élmény, úgyhogy ne parázzatok rajta
Ps.: Felejtsétek el, hogy piát visztek a táborba!!! (Nem akartok igazgatóival indítani)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!