Melyik teszt vagy valami??
Nálunk 3 féle is volt. Volt amin 50 volt a max, volt amin 60, a harmadikat meg nem tudom.
Megcsináltuk a maxot és nem volt gond. De az 50esnél 45-től ötös, a 60asnál meg 55-től.
Bár lányoknak kevesebb volt a ponthatár is, mert ugye a lányok gyengébbek (még egy pont ahol a feministák harcolhatnak, hogy suliba is azonos legyen a ponthatár tesi órán).
De szerintem is a tanárnál kérdezz rá, mert az se mindegy mennyire szigorú, meg ki az aki számolja. Kivéve, ha a magnós van, de ott sem mindegy milyen fekvőt fogad el.
Én küzdöttem a lánytesim színvonalának növeléséért elég aktívan. De a fiúké se volt jó, azért is küzdöttem volna, csak azért nem volt jogom. Egyszerűen nem volt semmi elvárás, a lányok között pedig volt 1-2 aki nem akart leizzadni tesin. Nem is értem.
Fogalmam sincs hány fekvő az 5-ös, nálunk mindenki azt kapott, a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!