Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hány fekvőtámaszt kell csináln...

Hány fekvőtámaszt kell csinálni az ötöshöz?

Figyelt kérdés

2021. jún. 6. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Pont amennyit a tanár mond, hogy kell hozzá.
2021. jún. 6. 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Melyik teszt vagy valami??

Nálunk 3 féle is volt. Volt amin 50 volt a max, volt amin 60, a harmadikat meg nem tudom.

Megcsináltuk a maxot és nem volt gond. De az 50esnél 45-től ötös, a 60asnál meg 55-től.

Bár lányoknak kevesebb volt a ponthatár is, mert ugye a lányok gyengébbek (még egy pont ahol a feministák harcolhatnak, hogy suliba is azonos legyen a ponthatár tesi órán).

De szerintem is a tanárnál kérdezz rá, mert az se mindegy mennyire szigorú, meg ki az aki számolja. Kivéve, ha a magnós van, de ott sem mindegy milyen fekvőt fogad el.

2021. jún. 6. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Én küzdöttem a lánytesim színvonalának növeléséért elég aktívan. De a fiúké se volt jó, azért is küzdöttem volna, csak azért nem volt jogom. Egyszerűen nem volt semmi elvárás, a lányok között pedig volt 1-2 aki nem akart leizzadni tesin. Nem is értem.

Fogalmam sincs hány fekvő az 5-ös, nálunk mindenki azt kapott, a semmire.

2021. jún. 6. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Normál esetben önmagadhoz viszonyítva van az értékelés. Tehát amennyit tudsz, annyit csinálj! Magadnak bizonyítasz!
2021. jún. 6. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy szimpi a tanárnak akkor úgyse 5, ha te vagy aki nyal neki, akkor úgy is 5, ha véletlen valami normális tanárod van, akkor meg az előírás/ megbeszéltek szerint.
2021. szept. 12. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!