Rajtam kivül van még valaki, aki nemrég fejezte be a középsulit és nem tudja mit kezdjen magával?
Figyelt kérdés
Az állás keresés egyenlőre nem megy túl könnyen és kezd nagyon elegem lenni. Csak én vagyok ilyen szerencsetlen?2021. jún. 5. 15:35
1/5 anonim válasza:
Ha a középfokú érettségit jelent vagy valami hasonlót akkor nehéz is avval bármit is kezdeni. Egy jó szakmával valószínűleg még kezdőként is jó eséllyel el tudtál volna már helyezkedni.
2/5 anonim válasza:
Milyen végzetséget adott az iskola?
3/5 anonim válasza:
Friss szakmások után csak úgy kapkodnak, kivéve ha valami olyat tanultál, ami a pandémia miatt most nem igazán jó üzlet (vendéglátás), de már a vendéglátóhelyek is kezdenek helyreállni.
Érettségivel, szakma nélkül ne várj sokat, mert konkrétan magában az érettségi semmit nem ér. Menj egyetemre inkább, ahol tanulsz valami olyat, amivel el is tudsz helyezkedni, vagy végezz el egy szakmát.
4/5 A kérdező kommentje:
Van szakmám. Ide nem szeretném kiirni de privátban esetleg leírom.
Próbálnék is abban keresni sőt legjobb lenne de kezdem azt gondolni, akinek nincs olyan ismerőse és nem szeretne bejárni Pestre annak elég nehéz xd
2021. jún. 5. 16:31
5/5 anonim válasza:
Sajnos áldozatokat kell hozni, ha ez azt követeli meg, hogy a fővárosba járj, mert a környékeden nincs lehetőséged a szakmádban dolgozni, akkor ezt kell tenned. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!