Aki otthonról dolgozik (nem a pandémia miatt), és jól keres...?
Amire választ várok, az az, hogy milyen egyetemi szakot végezzek, ha vidéken szeretnék jól megélni?
A fejemtől a fővárosba, vagy külföldre mennék munka szempontjából, mert kutatás-fejlesztés, szakmai fejlődés terén ez tűnik a megfelelő választásnak. De tudom, hogy a szívem hazahúz, ha nem is a szűlővárosomba, de valahova közelbe egy kis faluba, a természet mellé.
Valószínűleg az utóbbi mellett fogok dönteni, de nem akarom szakmailag elásni magam, annyira nem is pénz, mint a fejlődés vonz.
Amire én elsőkörben gondoltam az, egy infós és egy agrártudományi szak elvégzése - napi 4 órában dolgoznék otthonról egy multinál programozóként pl, és mellette magánvállalkozásban földeket bérelnék, művelnék.
Ez így mennyire kivitelezhető?
Amit semmiképp nem szeretnék végezni: jog, orvosi, valamilyen bölcsész-szak, szociológia, önmagában ilyet, hogy biológia, kémia... Egyébként sokminden érdekel, és könnyen tanulom a reál és humán tárgyakat is.
'Amire én elsőkörben gondoltam az, egy infós és egy agrártudományi szak elvégzése - napi 4 órában dolgoznék otthonról egy multinál programozóként pl, és mellette magánvállalkozásban földeket bérelnék, művelnék.'
Na ezt el is lehet felejteni. Meg a 4 oras HO kivitelezheto, bar a munkaltatok nem fognak repesni az oromtol, de mezogazdasagi munka mellett kizart hogy barmi mas beleferjen, az bizony teljes embert kivan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!