Egyetemisták,vannak rajtam kívül itt olyanok,akikre rossz hatással volt ez a sok otthon ülés?
Én is pont így vagyok. Mondjuk én néha találkoztam barátnőkkel de a többi esetben itthon voltam. És sajna amíg le nem tudom a vizsgákat addig nem nagyon fog változni.
Plusz néha mostanában szoktam menni futni járni
Igen, de már látom a kiutat. Vizsgák után már jó lesz.
Én is alig mozdultam ki, főleg mostanában. És órákon is nehezen figyeltem, így torlódott a tanulás. Szerencsére nekem az első félév félig jelenléti volt, így legalább tudom kik az évfolyamtársaim. Meg alapvetően biztos vagyok abban, hogy ezt szeretném. Ez sokat számít, nagyon sokan kérdőjelezik meg a pályaválasztásukat, főleg ilyenkor nehezebb helyzetben és nagy előny, hogy így tudom, hogy nem opció a feladás.
Nekem jó volt.
3 olyan tárgyat tettem le amit jelenlétiben óriási idő feláldozással (azaz más tárgyak bukásával) tehettem volna csak meg, ha egyátalán át megyek rajtuk.
Ezek közül az egyik szigorlat volt amin 3x már tavaly megbuktam. Ezt konkrétan megirattam mással.
Volt ezen kívül 2 fizikával kapcsolatos tantárgy, amiből az egyiket óriási szernvedéssel rettenetes sok puskázással megírtam egyedül éppen 2-esre.
A másikat pedig másokkal együtt írtam, lényegében szintén 0 tanulással, de 5ös lett.
Ha nem lett volna az online oktatás soha sem lennék mérnök vagy csak sokkal később.
Nekem is ez az első évem, és pont olyan helyzetben vagyok, mint a Kérdező.
Egy jó darabig még motivált voltam, de sajnos ez mára már teljesen elveszett, tanulásra is csak nagyon nehezen veszem rá magam, pedig ez régen sosem okozott gondot. Ha sikerül is, sajnos nagyon hamar elterelődnek a gondolataim és nem is haladok jó ütemben.
Az első félévem nagyon jól sikerült, még tanulmányi ösztöndíjam is volt és meg voltam vele elégedve, de ez a mostani..
A napjaim abból álltak, hogy felkeltem, részt vettem az órákon, majd tanultam és mentem aludni.. ez pedig hónapokon át ment, és teljesen leszívott az egész. Itthonról alig mentem el, valamint barátokkal is csak elvétve találkoztam..
Szóval rám eléggé rossz hatással volt, és most érzem úgy igazán ezt át. Még hátravan 2 vizsga, mindkettőtől tartok, de próbálom magam még inkább rávenni, hogy tanuljak, mert anélkül ezek nem mennek majd.. ha letudtam ezeket is, pedig aktív társasági életet kezdek élni újra, mert a mostani állapot nem tartható fent valami sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!