Egyetemre kell egy nyilatkozat szociális helyzetfelmérőbe amiben nyilatkozom a családszereketemről, hogy nagyim az eltartóm és nem anyám. a megadott 2 tanút fel fogják hívni vagy kontakta lép velük az egyetem valahogy?
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 20:50
1/6 anonim válasza:
A 2 tanú semmilyen hivatalos dokumentumnál nem annak a tartalmát igazolja, hanem azt, hogy tényleg az adott személy(ek) írta(ák) alá saját kezűleg.
Szóval nem így fog kiderülni, hogy hazudtál és okiratot hamisítottál.
2/6 A kérdező kommentje:
hogy fog kiderülni? :D
2021. jún. 2. 12:40
3/6 anonim válasza:
Onnan, hogy kelleni fog egy papír az önkormányzattól, ami az egy háztartásban élőket igazolja. Ha ott a szüleiddel együtt szerepelsz, nem pedig a nagymamádnál, akkor nem fogják elfogadni a kérelmedet és nem fogsz szoc. ösztöndíjat kapni.
4/6 A kérdező kommentje:
pontosan azért változtattam meg a lakcímemet a nagymamám lakcímére :)
2021. jún. 2. 15:45
5/6 anonim válasza:
Mi is ugyanezt tervezzük itthon,hogy kapjak kolit,de így nem tudom mennyi az esélye😂
De szerintem ez így ennyi,ha a lakcím át van iratva a nagyihoz,akkor végülis nem kéne,hogy probléma legyen
6/6 A kérdező kommentje:
Hat ja igy szerintem nem gond
2021. jún. 3. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!